INDONÉSKÝ LOSOS S MANDLEMI.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MOUČNÍKY / MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ / 


Na Štědrovečerní stůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Lososa, případně i pstruha vykucháme, očistíme, naporcujeme, osolíme, vložíme do kastrolu, přidáme 50g dobrého másla a dáme do trouby. Když se máslo rozteklo na dně, podlijeme vínem a na každou porci položíme plátek ananasu. Za mírného pečení občas podléváme vzniklou šťávou, vodou nebo vínem.
Mezitím si připravíme mandle: v horké vodě je spaříme, oloupeme, nakrájíme na tenoučké plátky a na másle opražíme do růžova. Nezapomněli jemně na lososa ? Ne - vůně vydává svědectví o jeho dokonalém stavu. Ždibeček ochutnáme - ano, právě tak má chutnat dobře upravený losos nebo pstruh. Vysvobodíme ho z kastrolu, dáme na vyhřátý talíř tak, aby na jeho povrchu byl změklý plátek ananasu, polijeme ho lžící voňavé šťávy, bohatě zasypeme opraženými mandlemi, ještě jednu lžíci navrch, tak a teď hromádku brambor dušených v másle a v jemně sekané petrželce.

INDONÉSKÝ LOSOS S MANDLEMI. INDONÉSKÝ LOSOS S MANDLEMI.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1340 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz